faq over coaching en mediation

FAQ

Vraag 1 coaching

Ik vind het moeilijk om nee te zeggen op mijn werk. Is coaching geschikt om dat te leren?

Je kunt zeker bij coaching aan de slag gaan om stap voor stap je grenzen te leren aangeven met verschillende oefeningen.

Vraag 2 over e-coaching

Wat kan ik verwachten van e-coaching?

Bij e-coaching word je op afstand begeleid door middel van Skype, telefonische gesprekken, e-mailen, of chatten. Alleen voor de kennismaking en intake kom je naar de praktijk.

 

Vraag 3 over mediation

We zijn al gescheiden, maar we hebben nog steeds onenigheid over de opvoeding  van  onze kinderen. Kunnen we daar mediation voor krijgen?

Ja zeker! Jullie gaan dan met mij als neutrale derde aan de slag om samen naar een voor jullie beiden bevredigende  manier toe te werken om de kinderen op te voeden.  Toekomstgericht, naar een betere verstandhouding, ook met de kinderen.

Vraag 4 over supervisie

Ik merk dat ik op mijn werk al geruime tijd tegen dezelfde problemen aan loop, maar ik weet niet waar dat aan ligt. Ik voel mij daar steeds onzekerder over. Is supervisie iets voor mij?

Ja, want we nemen in tien bijeenkomsten de tijd samen om te kijken om welke gebeurtenissen het gaat en nemen mogelijke blinde vlekken onder de loep. Als je je bewust wordt van je eigen gedrag, kun je werken aan het verbeteren van je relaties met collega’s, leidinggevenden, of anderen op de werkvloer.

 

Vraag 5 over de praktijk

Waar wordt coaching, supervisie, of mediation  gegeven?

Voor coaching kom je op de praktijk, tenzij je voor e-coaching kiest,  dan kom je een keer naar de praktijk.

Ook voor individuele supervisie kom je op de praktijk.

Mediation kan in overleg op de praktijk gegeven worden of in een andere neutrale ruimte.

Vraag 6 over vergoeding

Coaching en supervisie kan door de werkgever vergoed worden.