E-coaching

Wat is e-coaching?

Coaching vond tot voor kort altijd face-to-face plaats in real time: directe actie en reactie. Maar wat als je geen tijd of mogelijkheid hebt om naar de praktijk te komen en je toch graag begeleid wilt worden? Dan biedt e-coaching mogelijkheden.

E-coaching kan natuurlijk ook jouw persoonlijke voorkeur  hebben.
Met e-coaching kun je namelijk met gebruikmaking van  Skype, Chat en bijvoorbeeld Whatsapp een begeleidingstraject ingaan.

Het begeleidingstraject bestaat uit 3 tot 10 afspraken van een uur. Voorwaarde is wel dat het intakegesprek eerst op de praktijk plaatsvindt om met elkaar kennis te maken en goed af te stemmen wat wij van elkaar verwachten.

Voor wie is e-coaching geschikt?

Ook e-coaching is voor iedereen, die zijn vraagstuk tegen het licht wil houden bij een coach, om erachter te komen waar de schoen precies wringt en welke belemmeringen er zijn om persoonlijke doelen te behalen op de werkvloer en/of in zijn privéleven.

Daar blijft het natuurlijk niet bij, want wat kun je er zelf aan doen om wel die doelen te behalen? Waar liggen je krachten, kwaliteiten en wat zijn je mogelijkheden?

Wat gaan we doen bij e-coaching?

We beginnen met een intakegesprek op de praktijk van maximaal 60 minuten. Het intakegesprek is gratis.

We maken kennis, je vertelt waar je voor komt en wat je van coaching verwacht.

Ik vertel je wat je van mij kunt verwachten als coach en we maken afspraken over het begeleidingstraject.

Wanneer bellen, chatten of Skypen we? Een afspraak is om de twee a drie weken, zodat je tijd hebt om wat er besproken wordt,  kunt laten bezinken en je daar over kunt nadenken.

Ook kunnen we afspreken dat je tussendoor e-mailt en ik je binnen 24 uur terugmail.

Een belangrijke werkvorm bij coaching is dat je reflectieverslagen schrijft en die aan de coach voorlegt voordat je een afspraak hebt. Het voordeel van e-coaching is dat wanneer je chat je al een en ander op “papier” hebt gezet, zodat de terugkoppeling en reflectie gemakkelijker  is. De chat kun je namelijk nalezen.

Alles wat er tijdens coaching wordt besproken, of op de mail en/of op papier wordt gezet, is vertrouwelijk. Mocht de werkgever een terugkoppeling verwachten van het coachingstraject, dan wordt de inhoud eerst met jou besproken.

Tarieven

Nader overeen te komen.

Contact over E-coaching

Bel mij op 06 510 43846 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

“Het is prettig dat ik zonder mijn huis uit te hoeven  contact heb met mijn coach als het even tegenzit”